Horeca

Heerlijk onderuit gezakt even bijkomen en wat eten en drinken. Dat kan in onze schone en moderne horecagelegenheid, met uitzicht op de binnenspeeltuin. Een ideale locatie voor onder andere kinderfeestjes, verjaardagen en partijen.

ONZE KAART

@Op de Berg houdt van lekker en luxe. En ook van goed en gezond. Zo zijn er natuurlijk de favoriete snacks, heerlijke ijsjes, tosties, broodjes of misschien wel een stuk verse Limburgse vlaai. Daarbij vinden wij een goede kop koffie een absolute must. Vers gezet. Liever een vers stukje zelf gebakken vlaai of taart erbij? Geen punt!

REGELS

In de horecaruimte gelden een paar regels:

– Meegebrachte etenswaren en dranken zijn niet toegestaan.
– Houd kopjes, bordjes, flesjes e.d. binnen het horecagedeelte.
– Etenswaren en dranken mogen alleen aan de tafels genuttigd worden.

LAGE PRIJZEN

We houden onze horecaprijzen zo laag mogelijk. Dat doen we onder andere door slim in te kopen, weinig afval te produceren, afval te scheiden en afwas zoveel mogelijk te beperken. Daarom krijgt u bijvoorbeeld een tosti op een kartonnen schaaltje. Frisdrank wordt verkocht in pet-flesjes en niet in een glas. Wilt u toch liever een (extra) bord of glas, dan kan dat tegen een kleine meerprijs.
Daarmee is @Op de Berg ook dè locatie voor mensen met een iets kleinere beurs.

ONTBIJT OP ZATERDAG EN ZONDAG

Geniet elke zaterdag en zondag van een heerlijk ontbijt bij Op de Berg.

Diverse verse afgebakken broodjes, croissant, ham & kaas, diverse soorten jam. Keuze uit spek & ei of omelet. Daarbij serveren wij een glas jus d’orange en koffie of thee.

Voor 9,95 euro begint jouw dag met dit ontbijt op de perfecte manier en je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen.

Alleen op zaterdag en zondag tussen 9.00 tot 12.00 uur.

Reserveren via contactformulier is aan te bevelen zodat er gegarandeerd plek voor u is.

VLAAI UIT EIGEN BAKKERIJ

We bakken vrijwel dagelijks eigen vlaai of ander gebak volgens traditioneel recept van de vroegere plaatselijke bakker. Door gebruik van authentieke grondstoffen leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten.

Onze vlaaien en taarten zijn de ideale smaakmaker bij een kinderfeestje. Een vlaai nodig voor thuis? Dat kan ook, op bestelling vooraf.

BIJVOORBEELD

Abrikozenvlaai € 13,95
Kersenvlaai € 13,95
Rijstevlaai € 16,20
Strooisel-pudding € 14,85
Aardbeienvlaai € 21,65
Gemengd fruit € 22,65
Brusselse appelvlaai € 19,75