Zwemmen

Bezoekers van alle leeftijden kunnen actief bewegen en hun baantjes trekken in schoon en helder zwemwater. Bepaalde uren is het zwembad geopend voor recreatief zwemmen, ABC-zwemles of andere doelgroepen.

ABC-ZWEMLES, RECREATIEF & DOELGROEP

Het gerenoveerde zwembad van @Op de Berg is geschikt voor ABC-zwemlessen, doelgroepzwemmen en recreatief zwemmen. Ook ouderen, baantjes-zwemmers en de Float Fit’ers hebben inmiddels hun plekje gevonden.
Ook verenigingen, clubs en groepen kunnen gebruik maken van het zwembad. Het bad, dat geschikt is voor diverse zwemactiviteiten, meet 17,5 x 8,25 meter. De diepte varieert van 0,6 tot 1,6 meter. De watertemperatuur is constant 30 gaden celsius.

Momenteel is het zwembad nog enkele uren beschikbaar op de zaterdag- en zondagmiddag, donderdag- en vrijdagavond, en gedurende enkele ochtenden. Het zwembad is per uur te huur. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Tijdens het zwemmen kunt je heerlijk bewegen en actief zijn. Dobber relaxt rond in het warme water.

Baantjes zwemmen kan in tijdblokken van één uur op woensdag van 11.30 tot 12.30 uur, vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur en op zondag van 12.30 tot 13.30 uur. Een kaartje kost 4,95 euro.

Voor kinderen die nog niet in bezit zijn van het A-diploma is het dragen van (opblaasbare) zwemvleugels of andere daarvoor geschikte drijfmiddelen verplicht. De toezichthouder kan zwemmers die onvoldoende zwemvaardig zijn de toegang weigeren of uit het bad verwijderen.